Un bărbat a evadat din sediul poliției. Avea cătușele la maini

sursa foto antena 3
cautam-reporteri-republikanews

Un bărbat a evadat din sediul poliției. Avea cătușele la maini. S-a întamplat duminică seara, în sediul poliției din Dolj. Într-o clipă de neatenție din partea oamenilor legii, bărbatul a sărit pe geam din camera în care se afla. Spațiul respectiv se afla la parter.

Bărbatul de 57 de ani fusese reținut pentru lovitri și alte violențe de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șimnicu de Sus. Acum bărbatul este acuzat și de evadare.

just insolv sprl

Au fost organizate filtre pentru depistarea lui, potrivit antena3.ro

Vezi și https://republikanews.ro/accident-deosebit-de-grav-cinci…/

Pentru mai multe știri, viyitați site-ul republikanews.ro

1 COMENTARIU

  1. Evadarea ( art.285 ) nu operează în această situație.Nu iau apărarea specimenului dar, nefiind încă judecat şi condamnat cel puțin în primâ instanță… Trebuie dispusă aplicabilitatea altor dispoziții legale ; deşi alin.1 al art.285 face vorbire şi de ,,reținere” … alin.3 clarifică ceea ce se consideră ,,evadare” ( în sensul unui deținut şi al celor publicate ). Eu mai degrabă ,, le-aş da scaltoafe după ceafă milițienilor “. Cine sau ce u-a oprit să treacă lanțul cătuşelor şi după o țeavă ( a unui scaun metalic sai a unei mese măcar ) ? Aşa măcar ,, avea ceva bagaj ” specimenul şi nu putea ajunge prea uşor…prea departe… Dar ,,DE” , după cum am mai spus este mai uşor milițian fiind ,, să ai capul gol “…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here