logo
RNTV Live

A demarat un amplu proces de igienizare și toaletare unei zone din Ploiești/FOTO

igienizare
Mihai Constantinescu

A demarat un amplu proces de igienizare și toaletare unei zone din Ploiești

Primăria municipiului Ploiești a demarat, începând de ieri, împreună cu S.C. Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L. Ploiești și Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, un amplu aflată în proximitatea străzii General Dragalina, zonă cuprinsă între S.C. ”24 ianuarie” S.A. și Gara de Nord, precum și a unor zone adiacente albiei pârâului Dâmbu.

Pe parcursul desfășurării serviciului de salubrizare în municipiul Ploiești, una dintre problemele sistemice recurente, a cărei rezolvare este esențială pentru buna desfășurare a serviciului, este cea a modului de respectare a obligațiilor legale de colectare și colectare separată a deșeurilor, de utilizare corectă a recipientelor de colectare sau de depunere a deșeurilor doar în locurile permise de legislație sau de regulamentul serviciului public de salubrizare.

Zona menționată este cunoscută de autoritățile ploieștene ca o zonă problematică, unde se acumulează mari cantități de deșeuri, atât menajere, cât și nemenajere, urmând ca, în viitorul apropiat, aceasta să fie monitorizată video în scopul prevenirii actelor antisociale.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor