Un medic cu o intervenție chirurgicală unică la activ, în cursa pentru postul de manager al Spitalului de Urgență Ploiești.

De luni bune se caută un manager pentru Spitalul de Urgență din Ploiești. Concursul a fost stabilit pentru data de trei martie, iar în cursă s-au înscris patru candidați.

Printre ei se numără și actualul manager, Marius Niculescu, dar și unul dintre medicii sclipitori al spitalului.

Vorbim despre medicul chirurg Sebastian Toma, cel care a reușit în urmă cu câteva luni, alături de o echipă de chirurgi, să realizeze o intervenție chirurgicală unică în unitatea medicală ploieșteană.

Detalii despre această intervenție, aici:

https://republikanews.ro/interventie-chirurgicala-in-premiera-la-spitalul-de-urgenta-din-ploiesti-o-echipa-de-tineri-chirurgi-a-reusit-sa-execute-o-interventie-complicata-total-laparoscopic/

Prima etapă a selecției viitorului manager, respectiv verificarea dosarelor de concurs, a avut loc joi.

Chirurgul Sebastian Toma a fost admis și urmează ca pe 3 martie să susțină  proiectul de management.

În același timp va avea loc și evaluarea abilităților manageriale ale candidaților, ulterior, pe 11 martie, urmând să fie anunțat rezultatul final al concursului.

De precizat este faptul că cel care ocupă acum postul de manager al Spitalului de Urgență din Ploiești, economistul Marius Niculescu, a fost respins la concursurile precedente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *