După acest week-end în care s-au încheiat alte două importante turnee WTA, la Hong Kong și Linz, se cunosc acum matematic toate cele 8 jucătoare care vor evolua la finele lui octombrie in cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore.

Astfel, după ce vineri s-a desemnat și a șasea jucătoare, Garbine Muguruza din Spania, care a abandonat în sferturile de la Linz dar a prins Singapore, de duminică știm și ultimele sportive.

Dominika Cibulkova este a șaptea jucătoare care a prins marele turneu, după ce a cucerit trofeul WTA de la Linz, după o finală în care a învins-o pe Viktoria Golubici din Elveția.

A 8-a jucătoare care a prins în extremis ultimul loc este Madison Keys din Statele Unite, care a jucat și ea la Linz în această săptămână, retrăgându-se înainte de meciul din semifinale cu Golubici!

Din păcate pentru fanii tenisului mondial, Serena Williams, locul 2 WTA, a anunțat că nu va participa la Turneul Campioanelor! Jucătoarea a declarat că are dureri la umăr, iar doctorul i-a spus că este mai bine să nu participe la turneul care va începe pe 23 octombrie. Serena va urma un tratament și va absenta mai multe săptămâni. În locul acesteia va participa rusoaica Svetlana Kuznețova

Așadar, iată care vor fi toate cele 8 jucătoare de la Singapore:

  1. Angelique Kerber
  2. Simona Halep
  3. Aga Radwanska
  4. Karolina Pliskova
  5. Garbine Muguruza
  6. Dominika Cibulkova
  7. Madison Keys
  8. Svetlana Kuznețova

Turneul Campioanelor de la Singapore are loc între 23-30 octombrie, fiind televizat în direct de DigiSport.

sursa foto: gettyimages

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *