Vacanță în mașină

Turiștii care vor să petreacă finalul de săptămână la munte trebuie să aibă nervi de oțel. Accidentele și numărul mare de mașini fac aproape imposibilă deplasarea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la încă de la primele ore ale dimineții valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, pe tronsonul kilometric103 şi 105, din cauza numărului mare de autoturisme care se deplasează către staţiunile montane.

Se circulă de asemenea în condiţii de aglomeraţie şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, unde au avut loc în această dimineaţă mai multe tamponări, fără restricţii de circulaţie însă, autovehiculele fiind scoase de poliţia rutieră pe banda de urgenţă. În prezent cele mai ridicate valori de trafic sunt la kilometrului 67, în zona localităţii Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, unde a avut loc un accident rutier între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Nu au rezultat victime şi nu sunt blocate benzile de circulaţie, însă în urma evenimentului s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri, care se deplasează cu viteză redusă.

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *