Cantonamente “cu dedicație” pentru fotbaliștii Petrolului! (GALERIE FOTO)

Petrolul a stabilit două cantonamente pentru această iarnă, unul axat pe latura fizică, celălalt pe cea tehnico-tactică.

Primul se va desfășura în perioada 22 ianuarie – 02 februarie la Cheile Grădiștei, cunoscuta stațiune brașoveană din apropierea comunei Fundata oferind condiții foarte bune pentru pregătira de iarnă.

În funcție de adversarii din zonă, “lupii” și-ar dori și două meciuri de pregătire, unul dintre adversarii care și-ar dori o confruntare cu echipa fanion a Prahovei fiind Oțelul Galați, trupa lui Alexandru Ciobanu urmând a fi și ea prezentă în acea perioadă la munte.

De la munte… mai la șes!

Cel de-al doilea cantonament al iernii va debuta după trei zile de pauză, mai precis pe 6 februarie, și va dura zece zile. El a fost stabilit la Buftea, exact în cantonamentul echipelor naționale de tineret ale României.

Pregătirile specifice se vor desfășura pe terenul sintetic din localitate iar serviciile de masă și cazare vor fi asigurate în cadrul noului complex din orașul ilfovean.

Au fost stabilite și două meciuri cu caracter de verificare, pe 7 februarie cu Unirea Slobozia, trei zile mai târziu urmând amicalul cu FC Argeș.

Firește, vor urma și alte teste dar, la acest moment, acestea sunt jocurile stabilite.

Noutățile echipei… după Anul Nou!

Rămâne, firește, ca imediat după Revelion, oficialii Petrolului să anunțe noua componență a lotului. care, cu siguranță, se va despărți de câțiva fotbaliști. Care vor fi înlocuiți, cel mai probabil, de tot atâția nou-veniți. Despre nume… am fost rugați să mai avem puțintică răbdare! Solicitare pe care o facem și noi la adresa dumneavoastră! Să treacă și momentul cumpenei dintre ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *