rachita la snagov

Răchită are mână liberă la… Sportul Snagov!

Retrogradată din eșalonul secund, “struțocămila” bănățeano-ilfoveană Metalul Reșița, care a evoluat la Ghermănești, va evolua tot în liga secundă! Măsura a fost luată după ce FC Brașov s-a desființat în urma falimentului. Astfel încât Cătălin Rufă, patronul echipei, a decis să schimbe totul și să dea echipa pe mâna ploieșteanului Valeriu Răchită.

“De mulţi ani, vreo cinci, tot încerc o colaborare cu Valeriu Răchită. Este un specialist în astfel de proiecte, plecate de la zero, având succes în două rânduri, la Ploieşti. Cred că acum am făcut alegerea potrivită. Are mână liberă din partea mea în toate problemele fotbalistice! Vorbesc de la alcătuirea lotului și până la găsirea unor sponsori care să vină lângă noi“, a declarat Cătălin Rufă la Sport Total FM.

Astfel încât Răchită, în calitate de manager general, va activa în noul sezon de ligă secundă la Ghermănești, echipa urmând a se numi Sportul Snagov!

Cu cine va lucra Răchită

Fostul manager al Petrolului l-a adus secund pe Daniel Dumitrache, principalul Metalului renunțând la echipa din Plopeni. Din această seară i se va alătura și bucureșteanul Florentin Dumitru, fostul fotbalist al galben-albaștrilor. Toți trei vor fi prezenți, în această seară, în tribunele stadionului Astra, acolo unde elevii lui Edi Iordănescu vor juca cu Viitorul Domnești, team de liga a treia.

Contactat de Republikanews, noul antrenor al Sportului Snagov a declarat:

“Am admis să antrenez această echipă pentru că joacă în liga secundă și pentru că am mână liberă! Din tot ce a avut am păstrat fix trei fotbaliști! Azi au plecat cinci, mâine probabil alți cinci, din cei 20 care au ajuns în prima zi la selecție! Vin unii după alții, nu sunt probleme cu alcătuirea unui 11 bun! Vreau să-mi impun stilul și să fac din echipa din Snagov o forță! Nu va fi ușor, dar dacă sunt lăsat, așa cum mi s-a promis, vom reuși! Important este că am girul total al președintelui Rufă și sprijinul primarului de Snagov! Nu e puțin lucru și, alături de Dumi și Florentin, o să alcătuim o formație frumoasă!” a declarat Răchită.

Noua echipă antrenată de Valeriu Răchită va bifa primul meci amical la finalul acestei săptămâni, tocmai cu… Astra Giurgiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *