Într-un interviu recent, premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit că lucrează îndeaproape cu stilista Adina Buzatu pentru a-și alege ținutele vestimentare. Ciolacu a explicat că hainele sale sunt „nici scumpe, nici ieftine”, menționând că costumul purtat în timpul interviului a avut un preț de 2000 de lei.

„În principal, eu îmi cumpăr hainele, dar colaborez cu cineva care se ocupă de stilul meu. E Adina Buzatu. Și spun ce doresc, nu-s nici scumpe, nici ieftine”, a afirmat premierul.

Cine este Adina Buzatu?

Adina Buzatu este o figură proeminentă în moda românească, fiind patroana magazinului Trends by Adina Buzatu din Băneasa Shopping City. Cu o selecție de peste 52 de branduri internaționale, Buzatu este cunoscută pentru capacitatea sa de a crea ținute complete care reflectă personalitatea și stilul fiecărui client. Printre brandurile de renume cu care colaborează se numără Messagerie, Babette Wasserman și Borsalino.

Stilista afirmă că în relația cu clienții există un parteneriat bazat pe încredere, oferind nu doar sfaturi stilistice, ci și servicii personalizate, precum modificări ale ținutelor sau livrarea produselor direct la domiciliu. „Toate piesele de îmbrăcăminte din boutique-urile Trends by Adina Buzatu sunt definite prin croiala impecabilă, calitatea remarcabilă a materialelor, eleganță și rafinament”, a explicat ea.

Adina Buzatu a avut o carieră interesantă, începută cu o afacere cu fier vechi, iar la 20 de ani a descoperit pasiunea pentru modă, devenind rapid un model de inspirație pentru prieteni, vedete și politicieni. A reușit să introducă branduri internaționale de prestigiu pe piața românească, având un impact semnificativ în domeniul modei de lux pentru bărbați.

De-a lungul carierei, Buzatu a îmbrăcat diverse celebrități, inclusiv Dan Negru și Alex Velea, și continuă să redefinească stilul masculin de lux în România. Recent, Marcel Ciolacu a fost observat purtând blugi marca Adina Buzatu, sugerând că este un client fidel al stilistei.

Prin colaborarea sa cu Adina Buzatu, premierul Ciolacu nu doar că își îmbunătățește stilul vestimentar, ci și promovează moda românească de calitate, într-o epocă în care imaginea publică devine din ce în ce mai importantă pentru liderii politici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews