Duminică,, mai multe forțe de ordine vor fi mobilizate în municipiul Târgoviște pentru a asigura ordinea publică în cadrul sărbătorii religioase dedicate Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești. Inspectoratul de Jandarmi Județean „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești, Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița vor colabora pentru a garanta buna desfășurare a evenimentelor din zona Catedralei Arhiepiscopale și Mitropolitane.

În plus, jandarmii vor fi prezenți și astăzi, pentru a asigura siguranța participanților la ceremoniile de deschidere, inclusiv Vecernia și Pelerinajul tinerilor din Arhiepiscopia Târgoviștei, ce va include opriri la Mânăstirea Stelea și la statuia Sfinților Martiri Brâncoveni.

Pentru a contribui la desfășurarea în siguranță a manifestărilor, organizatorii recomandă participanților să respecte indicațiile structurilor de ordine, să evite conflictele și să acorde o atenție sporită copiilor. De asemenea, orice situație de pericol sau comportament antisocial trebuie raportată patrulelor de ordine publică. Se estimează o prezență semnificativă la evenimentele religioase din Târgoviște.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews