Featured Video Play Icon

Interdictia legitimarii de noi jucatori a fost ridicata pentru FC Petrolul. astfel, din etapa următoare se va putea juca cu efectivul complet al echipei. Lupii galbeni intalnesc, duminica, Dinamo Bucuresti.

Staff-ul tehnic al petroliștilor n-a putut conta, la primul meci din campionat, pe întreg efectivul. Asta din cauza interdicției legitimării de noi jucători, impuse de FIFA. Sancțiunea a fost ridicată în următoarea zi după meciul cu Gloria Buzău, după cum au transmis reprezentanții clublui:  

În cursul zilei de astăzi, însă, FIFA a comunicat oficial faptul că FC Petrolul poate legitima noi jucători, astfel încât fotbaliștii sosiți în această vară, Alexandru Mateiu, Alexandru Tudorie, Alexandru Stănică, Ricardinho și Tiadine Keita, pot fi înregistrați oficial și vor fi apți de joc pentru confruntarea din runda a doua, cea cu Dinamo București” – sursa: comunicat de presă FC Petrolul Ploiești

Partida cu Dinamo București se va desfășura pe arena „Arcul de Triumf”, duminică, de la ora 22.00, o jumătate de oră mai târziu decât programarea inițială. Modificarea s-a făcut din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă.

By Costin