Un individ care pretindea că este comisar ANPC a cerut 2.000 de lei de la administratorul unui magazin pentru a nu raporta presupuse nereguli/După câteva zile, s-a întors pentru a returna banii primiți, moment în care poliția a fost alertată/Bărbatul a fost reținut!

La data de 3 iunie, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au primit un apel prin SNUAU 112 de la o femeie care reclama un conflict la un magazin. După sosirea la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 41 de ani, din Cornățelu, administrator al unui magazin alimentar, a fost abordată de un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Dobra. Acesta și-ar fi pretins calitatea oficială de inspector de la protecția consumatorilor și ar fi prezentat o legitimatie în acest sens.

Ulterior, bărbatul ar fi efectuat un control în magazin și ar fi identificat presupuse nereguli. Sub pretextul neînregistrării acestora, i-ar fi solicitat femeii o sumă de 2.000 de lei, bani pe care aceasta i-a oferit.

Tot luni, în jurul orei 17:20, bărbatul s-a întors la magazinul alimentar pentru a restitui banii primiți de la femeie, moment în care aceasta a solicitat intervenția polițiștilor.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe individ și l-au condus la sediul poliției pentru audieri. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, înșelăciune, folosirea instrumentelor false și falsul material în înscrisuri oficiale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *