De 1 iunie, polițiștii, jandarmii și pompierii din Buzau au fost in mijlocul celor mici. Activitatea dedicate copiilor a avut loc in Complexul Muzeal I.C.Bratianu. Copiilor le-au fost prezentate tehnica si dotarea fortelor de ordine sau au participat la diferite ateliere.

Copilașii au fost încântați de prezența motocicletei de politie, a Laboratorului de Educație Rutieră, dar și de autospeciala din dotarea Biroului pentru Protecția Animalelor.

Polițiștii rutieri au vorbit despre principalele reguli de circulație ce trebuie respectate în calitate de pietoni, pe timpul deplasării la/de la școală sau în timpul liber, iar polițiștii de la Prevenire au pregătit jocuri tematice.

Jandarmii montani au prezentat materialele utilizate de aceștia, alături de sfaturi utile pentru iubitorii de natură. De asemenea, au pregătit celor mai mici dintre buzoieni activități sportive și ateliere tematice organizate de colegii din trupele de intervenție.

Pompierii i-au învățat pe copiii prezenți tehnicile de prim-ajutor și le-au prezentat complexitatea intervenției în cazul unei alarme de incendiu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *