DORU NICA / MEDIAFAX FOTO

Aseară, în Fetești, județul Ialomița, un bărbat a decedat în timp ce asambla o bombă artizanală în locuința sa!

Explozia bombei în locuința sa a dus la decesul său, în ciuda intervenției rapide a pompierilor și a echipajelor medicale. Anchetatorii au descoperit urme de explozibil în încăperea în care a fost găsit corpul bărbatului.

Potrivit IPJ Ialomița, poliția a fost alertată prin SNUAU 112 că din locuința unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Fetești, iese fum în urma unui zgomot puternic, iar acesta era inconștient.

La fața locului, o echipă mixtă formată din polițiști, pompieri, jandarmi și medici a constatat decesul bărbatului și a identificat în interiorul locuinței mai multe obiecte susceptibile de a conține materiale pirotehnice și explozive.

Anchetatorii au găsit și alte articole pirotehnice și elemente de muniție în locuință, care au fost ridicate în siguranță și vor fi supuse expertizei.

Pentru gestionarea și investigarea materiilor explozive, s-a apelat la sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antiterorism a Serviciului Român de Informații.

Cercetările sunt conduse de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, iar a fost deschis un dosar penal în legătură cu infracțiunile de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, precum și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *