Vineri încep „Zilele Județului Dâmbovița”. Ajuns la editia a treia, evenimentul se anunta a fi unul memorabil.  Vor fi  momente culturale, artistice și sportive, târguri, concerte și spectacole de lasere și artificii, dar si „Gala de Excelență a Județului Dâmbovița”. În plus se va acorda al 3-lea titlu de „Cetățean de Onoare al Județului Dâmbovița”.

În perioada 31 mai – 13 iunie, vor fi „Zilele Județului Dâmbovița”. Vor fi întreceri sportive, iar vineri se va deschide Târgul Meșterilor Populari, la Curtea Domnească din Târgoviște. Sunt 11 expoziții pe teme literare, de istorie și artă. Nu lipsesc din program piesele de teatru pentru copii, spectacole de magie și iluzionism. Cei mai merituoși dâmbovițeni vor fi premiați la  „Gala de Excelență a Județului Dâmbovița” și se va acorda al 3-lea titlu de „Cetățean de Onoare al Județului Dâmbovița”. În Parcul Chindia, vor fi  concertele susținute de No Mercy, Boney M. Xperience, Delia, Liviu Teodorescu & Band, Andia, DJ Vali Bărbulescu, 3 Sud Est și The Motans.

Spectacolul cu lumini laser pe Turnul Chindiei și focurile de artificii de la Curtea Domnească, de joi, 13 iunie, ora 21:00, vor încheia evenimentele.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *