Teleajanul Valenii de Munte a castigat contra rivalilor de la Baicoi si s-a calificat in finala Cupei Romaniei, unde va intalni pe CSO Boldesti.

Derby-ul Ligii A Prahova dintre Baicoi si Valenii de Munte s-a mutat in fazele superioare ale Cupei Romaniei. In semifinala disputata marti a fost spectacol pe teren, ambele formatii oferind un fotbal de calitate, dar si o remontada de efect in reprizele de prelungire.

Baicoienii au fost cei care au deschis scorul imediat dupa startul reprizei secunde. In minutul 50, dupa doar 4 minute, acelasi Iancu reuseste sa inscrie din nou in poarta valenarilor, dupa o recentrare in careu.

In minutul 58 , Ionut Tanase obtine penalty, in urma faultului comis de portarul Toila, iar fostul astrist Gabriel Serban transforma. Golul avea sa anunte revenirea trupei antrenate de Iulius Margarit, astfel urmeaza mai multe ocazii importante la poarta Baicoiului, iar in minutul 65 vine si golul egalizator.

Pana la finalul celor 90 de minute scorul a ramas egal, astfel s-a impus disputarea celor doua reprize de prelungire, in care ritmul jocului a ramas acelasi, cu ocazii de fiecare parte. Cand mai erau doar 10 minute de joc, Valeniii de Munte obtin o noua lovitura de pedeapsa, dupa hentul capitanului Alexandru Oprea. Gabriel Serban transforma fara emotii si obtine calificarea in finala Cupei Romaniei, faza judeteana.

Este pentru prima oara in istoria clubului cand Valeniul disputa o finala de Cupa Romaniei. Trupa antrenata de Iulius Margarit va intalni CSO Boldesti, care a trecut in cealalta semifinala de Progresul Alunis cu scorul de 2-0.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *