CSJ Prahova rateaza dramatic promovarea directa in Liga Florilor in ultimele secunde ale meciului cu CSM Iasi. Fetele lui Dragos Dobrescu nu au reusit sa gestioneze finalul meciului si au incasat golul decisiv chiar in timp ce se pregateau sa sarbatoreasca.

Sambata, la turneul final pentru promovarea in Liga Florilor defasurat la Iasi, CSJ Prahova a fost invinsa dramatic de formatia gazda in semifinale si a ratat astfel promovarea directa in prima liga a Romaniei. Desi meciul a fost strans, iar iesencele s-au aflat in avantaj la intrarea la cabine, scor 12-10,  fetele lui Dragos Dobrescu au trecut la carma jocului in min 49 scor 21-20. Gazdele au restabilit egalitatea, iar cu 40 de secunde inainte de final scorul era egal 23-23.

 Au urmat momente de nebunie. Iasiul a transformat o lovitura de la 7 metri, dar prahovencele au egalat imediat pe o repunere rapida, iar cu 15 secunde inainte de final gazdele au marcat, insa din semicerc. Pe fondul golului nevalidat, fetele lui Dragos Dobrescu se pregateau sa sarbatoreasca remontada si se gandeau deja la loteria loviturilor de departajare. Insa, lipsa de concentrare a facut ca pasa trimisa de Gabriela Vrabie catre Bianca Berbecea in propria jumatate, sa fie interceptata de brazilianca Lima, care a inscris in poarta goala si a trimis formatia din Prahova la baraj.

CSJ Prahova a terminat turneul pe locul 4, dupa ce a fost invinsa duminica, in finala mica de CSM Deva cu scorul de 33-26

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *