La scurt timp dupa ce s-a produs surparea de pe strada 23 August, din Slanic, Prefectura Prahova a prezentat in cateva randuri anumite probleme, care ar fi fost generate de ostilitatea Consiliului Judetean Prahova, spunea conducerea. La randul lor, sefii de la judet au reactionat in mediul online cu privire la acuzele aduse, precizand ca totul este jucat in termen politic. Emil Draganescu, prefectul judetului, spune ca s-a ferit sa aduca si mai multe lamuri, nevrand sa se inteleaga ca la mijloc ar fi o lupta electorala. Chiar si asa, fiecare lider al celor doua institutii se apara si spune ca niciunul nu a avut intentia de a pune piedici in demararea studiilor si remedierea situatiei de la Slanic.

Intre lucrarile efectuate pe strada surpata din Slanic, si poate cele mai contestate, au fost legate de introducerea conductelor, pentru o viitoare retea de gaze, despre care s-a vehiculat ca ar putea fi o posibila cauza a formarii craterului.

Atat prefectul de Prahova, cat si vicepresedintele CJ Prahova au cerut ca fiecare dintre cele doua institutii sa nu politizeze subiectul, si sa se canalizeze pe sprijin si solutii in cazul surparii de la Slanic. Chiar si atunciu cand se aduc acuze legate de lipsa sprijinului financiar, cei doi precizeaza ca au realizat tot ce au putut prin intermediul competentelor pe care le au astfel incat oamenii oamenii evacuati, dar si primaria din oras sa fie sprijiniti.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *