Patru jucătoare de baschet talentate de la echipa de junioare a CSM Ploiești au adus acasă medaliile de argint în cadrul prestigioasei Cupe a României la nivel de senioare. Karina Munteanu, Agnes Zane, Ioana Savu și Dariana Păușan au impresionat cu performanțele lor la Final 8, desfășurat de la sfârșitul săptămânii trecute până ieri, la Sfântu Gheorghe.

Cu o dublă legitimare la CSM Ploiești și CSM Târgoviște, aceste tinere baschetbaliste au reprezentat echipa din Dâmbovița la competiția organizată de campioanele de la Sepsi și au fost un element-cheie în drumul echipei către finală. Ele au evoluat atât în sferturile de finală împotriva echipei Sportul Studențesc, pe care au câștigat cu un scor zdrobitor de 108-38, cât și în semifinală împotriva echipei CSM Alexandria, pe care au învins-o cu un scor solid de 81-54. Cu toate acestea, în finala împotriva echipei CSM Constanța, jucătoarele noastre au rămas pe bancă, iar echipa CSM Târgoviște a pierdut cu un scor de 94-83.

În sferturile de finală, Zane a înregistrat 13 puncte, Savu 5, Munteanu 4, iar Păușan 3, iar în semifinală, doar Zane și Savu au contribuit cu câte 5 puncte fiecare. În lotul echipei pregătite de antrenorul Cătălin Tănase se numără și Daria Tănase, care se află în perioada de recuperare după o accidentare suferită la finalul anului trecut.

Aceste performanțe impresionante demonstrează talentul și determinarea jucătoarelor de baschet de la CSM Ploiești și le aduc onoare clubului și orașului nostru în lumea baschetului românesc.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *