Un tânăr în vârstă de 26 de ani, căutat de poliție în legătură cu agresarea sexuală a unei tinere într-o stație din Pitești și ulterior împingerea ei dintr-un autobuz, a fost arestat preventiv!

Bărbatul s-a predat la poliție după ce imaginile incidentului au fost făcute publice, iar anchetatorii au solicitat sprijinul publicului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au demarat o anchetă în acest caz, referitoare la agresiunea sexuală și lovirea sau alte acte de violență, și au cerut sprijinul cetățenilor pentru identificarea celor implicați.

Inițial, autoritățile au încercat să identifice un tânăr care, pe 21 ianuarie, ar fi agresat o femeie în zona unei stații de autobuz de pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești. Ulterior, acesta ar fi împins-o pe victimă dintr-un autobuz, unde se afla împreună cu alți patru tineri, după ce aceasta a amenințat că va suna la poliție.

Deși au fost efectuate verificări în zonă și la liceele din apropiere, tinerii implicați nu s-au prezentat inițial la sediul poliției. Prin urmare, polițiștii au publicat imaginile pentru identificarea suspectului, care ulterior s-a prezentat la o unitate de poliție.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş: „Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Piteşti, a fost audiat. În cursul acestei zile, după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”.

El a fost reținut pentru săvârșirea, în stare de recidivă, a infracțiunilor de agresiune sexuală, lovire sau alte acte de violență și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *