Kim Kardashian, cunoscută femeie de afaceri și vedetă de reality TV, pregătește apariția sa într-un serial documentar dedicat carierei celebrei actrițe Elizabeth Taylor!

Conform informațiilor furnizate de Variety, Kim Kardashian va fi producătoarea și protagonista unui nou proiect în trei părți comandat de BBC, intitulat „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar”.

Serialul documentar își propune să exploreze modul în care actrița, laureată a două premii Oscar, a redefinit conceptul de celebritate, dărâmând barierele din industria cinematografică de la Hollywood. Elizabeth Taylor a devenit ulterior o afaceristă de succes, un susținător al drepturilor omului și un activist. Aceasta este prezentată în documentar ca o luptătoare care a deschis calea pentru evoluția și schimbarea constantă în viață, servind drept exemplu pentru generațiile următoare.

Kim Kardashian a declarat pentru Variety: „Elizabeth Taylor a fost o luptătoare. Ea este dovada că poți continua să evoluezi și să te schimbi și să ai diferite capitole în viața ta – și a deschis calea pentru toți cei care au venit după ea cu acest model”.

Vedeta, care a avut recent o apariție în cel de-al doisprezecelea sezon al serialului „American Horror Story: Delicate”, a câștigat apreciere pentru talentul său actoricesc. Aceasta se bucură de tot mai multe oportunități în lumea cinematografiei, urmând să joace în filmul Netflix intitulat „The Fifth Wheel” și să fie protagonistă într-un serial creat de Ryan Murphy, în care interpretează rolul unei avocate specializate în divorțuri care conduce un cabinet format exclusiv din femei în Los Angeles.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *