Cluburile, barurile și discotecile din Prahova, în vizorul ISU / sursă foto Universul argeşean

În perioada 08 – 14 ianuarie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova a desfășurat o serie de controale în zonele turistice cheie, și anume orașele Sinaia, Bușteni, Azuga, precum și în comunele Valea Doftanei și Bănești. Inspectorii de prevenire au vizat unități de turism și alimentație publică pentru a verifica măsurile de apărare împotriva incendiilor.

În urma celor 30 de controale efectuate, au fost identificate nu mai puțin de 135 de nereguli și deficiențe, iar instituția a luat măsuri ferme pentru remedierea acestora. Astfel, au fost aplicate 84 de avertismente și 51 de amenzi, totalizand suma de 406.502 lei. Printre deficiențele constatate se numără punerea în funcțiune a construcțiilor fără obținerea autorizației de securitate la incendiu, neprezentarea documentelor necesare sau improvizații periculoase la instalațiile electrice.

În cadrul controalelor, Inspectorii de prevenire au oferit și instruiri privind apărarea împotriva incendiilor, la care au participat 51 de persoane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *