???????? ?? ??????? ????: ???? ?? ??? ???? ?????????!

Un accident grav s-a petrecut duminică dimineață în localitatea Turburea din județul Gorj. Un autoturism care a intrat pe contrasens a lovit două persoane, mamă și fiu, care se aflau în apropiere.

Șoferul, un bărbat de 24 de ani dintr-o altă comună din județ, a intrat pe contrasens și a lovit un bărbat de 52 de ani, dar și o mașină parcată. Aceasta din urmă a fost proiectată într-o femeie de 68 de ani, mama pietonului lovit.

Din primele informații, șoferul era și el împreună cu mama sa.

La fața locului au sosit echipaje ale ISU Gorj, însoțite de un elicopter al SMURD. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului, bărbatul lovit a murit pe loc, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără succes.

ISU GORJ: „În jurul orei 8,00 am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Turburea, satul Cocorova, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi a lovit două persoane care erau pietoni. Bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa încă de la impact, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare, fiind solicitat şi un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova pentru a o prelua în cel mai scurt timp. Din păcate, eforturile echipajelor de intervenţie au fost fără succes, constatând-se decesul femeii. În autovehicul se aflau conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, care a fost evaluat medical la fata locului, dar a refuzat sa meargă la spital, şi mama acestuia, in vârstă de 43 de ani, care nu a suferit leziuni”.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *