SURSĂ: „Este vorba despre o mână criminală?”! Se fac presupunerii privind cauza tragediei de la Ferma Dacilor din Prahova!

În urmă cu câteva minute, tatăl unui angajat declara faptul că totul este distrus: „E distrugere totala, au fost cazati, cu o seara inainte ii mutase pe cazati ca i se stricase centrala si i-a mutat in alta parte…acolo sunt unde sunt persoanele decedate sunt neamurile la patron, si deauspra sunt niste camere care erau pentru inchiriat…”

Tot acest bărbat declară ca una dintre persoanele decedate este băiatul patronului: „E unul din baietii patronului care e mare sportiv pe la Galati, facea hochei, si venise acasa..”.

De asemenea, menționăm faptul că un adult a murit după ce intrase să salveze ceva, sau pe cineva, l-a ametit fumul si i-a gasit chirciti lanaga usa, pe el si pe altă persoană decedată.

„Cineva acolo s-ar fi certat, cred ca e mana criminală!” a mai declarat bărbatul!

Un alt bărbat a declarat că ar fi fost un conflict violent, un bărbat și-ar fi agresat soția, moment în care patronul l-a dat afară pe bărbatul violent. Agresorul s-ar fi dus în bucătărie și ar fi dat foc: „Am inteles ca un cetatean si a bătut sotia, a facut scandal monstru si ca cineva i-a zis sa paraseasca incinta cu mizerii d astea ca a umplut-o de sange si el s-a facut ca se liniștește si in bucatarie undeva a pus focul si a plecat”, dar în momentul de față această informație este doar o PRESUPUNERE!

Revenim cu detalii!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *