cinema "Caravana Filmelor TIFF” ajunge la Ploieşti

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 22 Poliţie au fost alertaţi vineri cu privire la un conflict într-un cinematograf din Sectorul 6 al Capitalei. La faţa locului, au fost descoperite patru persoane, cu vârste între 24 şi 28 de ani, implicate în eveniment. Conflictul a izbucnit din cauza nerespectării rândului pentru intrarea în sală, cu două femei implicându-se reciproc într-o agresiune fizică.

Ulterior, patru bărbaţi din două grupuri distincte au intervenit pentru a calma situaţia, dar ei înșiși au ajuns să se agreseseze fizic. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de intervenţia unui echipaj medical.

Cercetările sunt în curs de desfășurare sub coordonarea Sectiei 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Poliția Capitalei informează că conflictul a avut loc într-un context spontan, generat de nerespectarea regulilor pentru intrarea în sală a cinematografului.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *