Irinel Columbeanu, vizitat la azil de iubita lui de la 25 de ani! Brianna Caradja: „Amândoi ne-am bucurat”!

După ce și-a pierdut întreaga avere și a rămas singur, Irinel Columbeanu a ajuns la un azil de bătrâni. Omul de afaceri a fost uitat și de majoritatea cunoștințelor sale, astfel că nimeni nu îl vizitează.

Brianna Caradja, fosta lui iubită de acum 25 de ani, este singura care i-a rămas alături.

Omul de afaceri a pierdut tot ce a avut, atât familia, cât și toți banii, ajungând să locuiască într-un azil de bătrâni. Chiar și aici, se pare că el se simte destul de bine. Brianna Caradja, cea cu care afaceristul ar fi avut o relație acum 25 de ani, l-a vizitat pe Irinel. Aceasta a dezvăluit că a ținut în permanență legătura cu el.

„Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el. A găsit oameni care au contribuit.  Ceilalți care l-au uitat acum, nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura.  E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd. Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă. Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok. Omul care vrea să dea, găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături”, a declarat Brianna Caradja.

Directorul azilului în care este internat Irinel Columbeanu dezvăluia în trecut care este starea afaceristului după ce a ajuns acolo, însă pare că acest lucru l-a deranjat pe Irinel, astfel că în momentul în care Ion Cassian a fost întrebat dacă fostul milionar este ajutat de cineva din punct de vedere financiar, nu a dorit să mai trateze acest subiect: „Eu nu pot să divulg problemele lui interne. Irinel Columbeanu m-a rugat să nu mai comunic situația lui personală. Dacă îl ajută cineva sau nu, nu pot să spun. Dumnealui s-a supărat. Au apărut unele informații care nu i-au convenit. Eu îi respect decizia”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *