Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

La doar trei zile de la eliminarea din Cupa României, după două victorii și o singură remiză (!) bifate în trei meciuri, Petrolul își continuă misiunea în Superliga României, unde ocupă momentan un loc foarte bun în clasament.

Azi, de la ora 17:00, „lupii galbeni” joacă în deplasare la campioana Farul Constanța, într-un meci care poate conta foarte mult în economia luptei pentru play-off.

Doar un punct le desparte pe cele două grupări în clasament, Petrolul având 26 puncte și constănțenii, 25.

Întâlnim campioana și, indiferent de locul pe care îl ocupă în clasament, nu putem spune despre Farul decât că este o echipă puternică, cu un grup foarte bun și cu jucători valoroși, care pot face oricând diferența.

Pentru noi, ultimul joc, cel din Cupa României, nu s-a încheiat așa cum ne-am dorit, cu o calificare, dar am trecut peste această dezamăgire, iar toată atenția noastră se îndreaptă, acum, spre campionat!

Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului

Nu am ce să le reproșez băieților după meciul cu Sepsi, pentru că am văzut dorință, au luptat până în ultimele minute, dar, din păcate, s-au făcut unele greșeli și nu aș vrea să le mai repetăm pe viitor. Nu știu dacă vor fi schimbări pentru jocul de mâine, vom vedea cum vom rezolva și unele mici probleme care au apărut după întâlnirea in Cupă.

Farul a jucat cu rezervele în meciul de la Craiova, și-a odihnit titularii, iar noi am avut doar două zile de refacere la dispoziție. Dar am încredere că vom da tot ce avem mai bun ca să ne întoarcem cu puncte de la Constanța!

a mai spus tehnicianul la conferința de presă premergătoare partidei.

Este un meci foarte important, cum se spune unul de șase puncte! Suntem concentrați și vrem să câștigăm, pentru că o victorie ar conta foarte mult pentru noi în lupta din clasament. Evident că suntem dezamăgiți după eliminare din Cupa României, eu personal chiar aveam un vis ascuns legat de această competiție, dar, acum, nu avem timp să ne gândim la ce a fost, ci la ce avem de făcut pe mai departe.

Suntem o echipă puternică, greu de învins, toată lumea vrea să câștige contra noastră, dar mentalitatea noastră este aceea de a lua lucrurile pas cu pas, meci cu meci, și dacă vom face ceea ce trebuie, atunci sunt convins că vom obține și rezultate foarte bune!

a declarat și Jefferson Jr.

Pentru partida cu Farul, petroliștii nu pot conta pe mijlocașul ivorian Diomande, care își ispășește cea de-a doua etapă de suspendare, iar indisponibili din motive medicale vor fi Petrovic și Hanca.

Meciul este condus de o brigadă alcătuită din Andrei Florin Chivulete (București) – Sebastian Gheorghe (Suceava) și Andrei Constantinescu (București). Rezervă: Horia Mladinovici (București). Arbitru VAR: Iulian Dima (București). Arbitru AVAR: Vasile Marinescu (București). Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) și Marcel Vasile (București).

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *