ACCIDENT GRAV PE A1, SIBIU – DEVA: două persoane au fost rănite!

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit miercuri seara la un accident rutier produs pe A1, la kilometrul 270, Săliște, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Astfel, din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Alba, a schimbat direcția de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1. El ar fi intrat n coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală.

Șoferul autoturismului proiectat în glisieră și pasagera din mașina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Cluj: cei doi au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital.

La accident a intervenit de urgență și ISU Sibiu cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Menționăm faptul că echipajul a acționat pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 22 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor și transportată de urgență la UPU Sibiu, conștientă.

Cercetările sunt continuate de polițiști!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *