Sursă: Facebook/ Primăria Ploiești

Andrei Liviu Volosevici, primarul municipiului Ploiești, și viceprimarii Daniel Nicodim și Anca Adina Popa, precum și administratorul public al orașului, Simona Albu, au primit astăzi, la sediul primăriei, o delegație condusă de Excelența Sa Adelheid Folie, ambasadoarea Austriei în România.

Delegația austriacă a avut în componență, de asemenea reprezentanții Grupului de prietenie Austria, România și Bulgaria, președintele acestui grup de lucru fiind Harald Troch, parlamentar social-democrat al Austriei, un vocal susținător al aderării țării noastre în spațiul Schengen.

Întrevederea oficială a presupus, în principal, o cunoaștere reciprocă, dar și schimburi de opinie concrete menite să consolideze şi mai mult relațiile bilaterale dintre comunitatea ploieșteană și partea austriacă.

În contextul inițiativei diplomatice de astăzi, s-a stabilit importanța impulsionării investițiilor austriece în municipiul Ploiești, precum și consolidarea cooperării bilaterale și dezvoltarea perspectivei explorării culturale cu orașul prahovean.

Excelența Sa, doamna Adelheid Folie, a declarat, potrivit site-ului municipalității ploieștene, că își dorește extinderea parteneriatelor economice și culturale. Ea a precizat că, în cursul acestei vizite, a descoperit într-un mod plăcut Ploieștiul, pe care îl consideră un oraș dinamic și cu perspective serioase de dezvoltare.

Sursă: Ploiești.ro (DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ȘI SITUAȚII DE URGENȚĂ)

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *