În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 3.200 de solicitări ale cetățenilor, au fost constatate peste 10.200 de fapte contravenționale și 796 de permise de conducere au fost reținute.

La data de 21 octombrie curent, Poliția Română a desfășurat operațiuni la nivel național cu scopul prevenirii faptelor antisociale, desfășurând 449 de acțiuni și intervenind la 3.238 de evenimente, din care 2.798 au fost semnalate de către cetățeni prin intermediul numărului de urgență 112.

De asemenea, au fost identificate și reținute 28 de persoane căutate la nivel național sau internațional, cu aplicarea măsurilor legale corespunzătoare. În cursul desfășurării investigațiilor, s-au instituit 40 de măsuri preventive.

În ceea ce privește neregulile depistate, polițiștii au aplicat 10.214 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.706.851 de lei.

Echipajele de poliție rutieră au avut ca obiectiv îmbunătățirea siguranței în trafic, constatând 167 de încălcări ale regulilor de circulație pe drumurile publice. Un număr de 796 de permise de conducere au fost reținute, din care 302 pentru depășirea limitelor de viteză, 110 pentru consumul de alcool și 28 pentru utilizarea de substanțe interzise.

De asemenea, 377 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

Poliția Română rămâne dedicată acțiunilor constante pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care pot amenința liniștea comunității și este pregătită să intervină în situații care necesită astfel de măsuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *