Coco Chanel

700 de locuri, disponibile la școlile militare de subofițeri jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova recrutează, până pe data de 5 noiembrie, candidați în vederea participării la concursurile de admitere pentru școlile militare de subofițeri jandarmi.

Condițiile principale pentru cei interesați de a intra în rândurile Jandarmeriei sunt să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, vârsta de minimum 18 ani şi maximum 27 ani, împliniţi în anul participării la concurs, şi să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat.
Pentru concursul de admitere, din sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024, instituţiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române au disponibile 700 de locuri, după cum urmează:
• 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi), la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani;
• 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi) la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.
Cererile completate se trimit exclusiv în format electronic, până pe 5 noiembrie 2023, la adresa de email: resurseumane@jandarmeriaprahova.ro
Până pe data de 24 noiembrie 2023, dosarele de recrutare vor fi depuse în volum complet și corect întocmite la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, situat pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr.257, Ploiești.
Tematica, bibliografia, criteriile complete de recrutare și calendarul concursului de admitere sunt disponibile pe paginile oficiale de internet ale instituțiilor implicate în procesul de selecție:
• https://www.jandarmeriaprahova.ro/anunturi_admitere.html
• www.scoaladragasani.ro/anunt-admitere-2023/
• www.jandarmeriafalticeni.ro/admitere/inscriere/

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *