Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița a informat că două femei din București au fost reținute de polițiști după ce au cumpărat produse din mai multe magazine din Dâmbovița folosind bancnote falsificate de 100 de lei.

Potrivit IPJ Dâmbovița, bănuitele ar fi achiziționat produse alimentare în localitățile Băleni și Bâldana din Dâmbovița, plătind cu bancnote contrafăcute de 100 de lei. La data de 7 octombrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate, cu sprijinul colegilor din IPJ Dâmbovița, le-au identificat în Târgoviște, în timp ce se deplasau cu un autoturism. În timpul controlului, au fost găsite o altă bancnotă falsificată de 100 de lei, precum și alte produse alimentare și de igienă, existând suspiciunea că au pus în circulație și alte bancnote false.

Conform investigațiilor, cele două femei ar fi intrat în posesia a 50 de bancnote falsificate, pe care le-ar fi utilizat între 4 și 7 octombrie în județele Dâmbovița, Prahova, Ilfov și Giurgiu.

Cele două femei, în vârstă de 23 și 24 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Ele sunt cercetate pentru punerea în circulație a unor valori falsificate și înșelăciune.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *