Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

Petrolul a înregistrat cea de-a cincea remiză din ultimele șase etape de campionat sâmbătă după-amiază, pe stadionul „Ilie Oană”. „Lupii” au încheiat cu o remiză albă partida cu UTA, într-un meci în care echipa din Ploiești a avut parte și de noroc, dar și de ghinion.

„Găzarii” nu au reușit să obțină victoria nici împotriva arădenilor, continuând să contorizeze rezultate de egalitate, șapte la număr din cele 12 jocuri jucate în actualul sezon al Superligii.

Meciul cu UTA nu a fost unul strălucit pentru Petrolul. Situația ar fi putut fi și mai dificilă decât un rezultat de egalitate, dacă portarul Zima nu ar fi avut două intervenții miraculoase în fața șuturilor lui Micovschi și Cooper în minutele 41 și 44, sau dacă italianul Cooper, care a primit un cartonaș roșu cu 20 de minute înaintea finalului partidei, nu ar fi ratat câteva ocazii clare de gol în partea secundă.

Cu toate acestea, prahovenii ar fi putut obține victoria, deoarece au avut și ei ocazii importante, dar jucătorii precum Hanca (minutul 45), Rădulescu (minutul 62), Răducan (minutul 90) sau Jefferson (minutul 90+5) nu au reușit să înscrie, fie din cauza execuțiilor inexacte, fie din cauza intervențiilor excelente ale portarului Florin Iacob.

Astfel, partida s-a încheiat cu scorul de 0-0. Este a patra partidă consecutivă în care Petrolul nu reușește să înscrie, totuși adaugă un punct la cele 15 pe care „lupii galbeni” le aveau deja în clasament.

Urmează o pauză de două săptămâni în campionat, în care echipa trebuie să regăsească drumul spre gol și, eventual, spre victorie înaintea unui set de trei meciuri dificile care vor încheia prima jumătate a sezonului regulat: Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi.

FC Petrolul – UTA Arad 0-0

FC Petrolul: Zima – Doua (54 Jefferson), Papp, Meijers (cpt), Dumitriu – Hanca, Diomande (57 Rădulescu) – Musi, Jair, Grozav – Roman (75 Răducan). Antrenor: Florin Pîrvu.

UTA: Iacob (cpt) – Căpușă (68 Diogo Miguel), Benga, Stolnik, Abeid – C. Mihai, De Freitas, Fabry (82 Stanciu) – Stahl (68 R. Pop), Cooper, Michovschi (90 D. Dumitrașcu). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonașe galbene: Papp (58)/Cooper (21, 77), Fabry (27).

Cartonaș roșu: Cooper (77).

Au arbitrat: Cătălin Popa – Daniel Mitruți și Mircea Orbuleț.

Rezervă: Cătălin Găman.

Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs.

Arbitru AVAR: Bogdan Dumitriu.

Observatori: Ion Cățoi și Florin Hîncu.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

  • Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu)

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *