© FOTO: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, căpitanul Petrolului, continuă să aștepte verdictul Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF), după ce a văzut cartonașul roșu în partida cu FC Hermannstadt (0-0), când l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu.

Deși comisia anunțase săptămâna trecută că va lua o decizie în ședința de miercuri, 4 octombrie, cazul a rămas în continuare în pronunțare.

„ACS Petrolul 52 vs. AFC Hermannstadt – Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În pronunțare” apare acum pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a declarat că speră la o pedeapsă ceva mai blândă în cazul lui Vali Țicu – potrivit oficialului galben-albastru, Dragoș Iancu ar fi depus o declarație în care susține că nu a simțit vreo intenție din partea adversarului. Mai mult, un avantaj ar putea fi faptul că fundașul stânga este în vederile selecționerului Edi Iordănescu, o eventuală suspendare drastică putând să-i facă rău echipei naționale.

Sursă: Sport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *