După ce au fost semnalate mai multe nereguli legate de transportul elevilor, curg acuzații și pentru operatorul de transport DST!

În ultimele zile, la redacția REPUBLIKANEWS au ajuns mai multe informații revoltătoare despre firmele de transport care oferă acest serviciu elevilor. Astăzi ne-a fost semnalată situația în care firma S.C. DAN SEPSI S.R.L. (DST).

Firma S.C. DAN SEPSI S.R.L., cunoscută ca operatorul de transport DST, are sediul central in municipiul Ploiesti, avand puncte de lucru in mai multe localitati din judetul Prahova și nu numai (5 trasee interjudetene, 22 trasee judetene, cu un total zilnic de peste 200 de curse tur-retur intre capetele de traseu).

Chiar dacă firma DST are un site online, pe acesta nu apar nici programele autobuzelor, dar nici tariful biletelor și a abonamentelor.

Neregulile acestei firme au început să iasă la suprafața de când elevii cer abonamentele gratuite, de care beneficiază prin lege. Astfel, semnalăm următoarele probleme:

  • NU ELIBEREAZĂ ABONAMENTELE GRATUITE ELEVILOR, DOAR CONTRA COST! Chiar dacă listele cu elevii care beneficiază de transport gratuit au fost transmise operatorul și elevii prezintă adeverințe de elev eliberate de liceul lor, firma DST refuză eliberarea abonamentelor gratuite, conform legii. Astfel, abonamentele pot fi procurate doar contra cost, lucru ilegal pentru elevi.
  • PROGRAMUL NU ESTE RESPECTAT! De exemplu, daca autobuzul trebuie să ajungă la ora 12:30 în stație conform programului, el ajunge în jurul orei 13:00 în stație. ( atașam două programe ale autobuzelor, pe trasee diferite).
  • BILETUL NU SE ELIBEREAZĂ DE FIECARE DATĂ!
  • AUTOBUZELE AU PROBLEME TEHNICE! De multe ori, autobuzele au probleme tehnice: nu au căldură sau aer condiționat, ștergătorul este defect, ușa se închide greu. Din păcate, în unele cazuri s-a ajuns chiar șa producerea de incendii. (FOTO DE ACUM CÂTIVA ANI, INCENDIU AUTOBUZ DST).

Atfel, în urma situației sesizate, așteptăm un răspuns de la firma DST pe adresa redacției: office@republikanews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *