Sursă foto: CSM Ploiești

Duminică dimineață a avut loc o nouă întâlnire oficială de curse pe Hipodromul Ploiești, organizată de CSM Ploiești prin Complex Hipodrom, cu sprijinul partenerilor de la Sultan România.

Evenimentul a inclus patru curse de trap și o cursă de calificare de galop. Cursa principală a zilei a fost Premiul Agriculturii, care a încheiat ziua hipică și s-a desfășurat la ora 11:30. Câștigătoarea premiului a fost iapa Brigitta Gold BD (condusă de Gheorghe Marciu, deținută de Marian Manea), urmată de New Jersey (condusă de Ion Costeanu, deținută de Manox Therm) și Nelson (condusă de Adrian Marciu, deținută de Marian Manea).

Celelalte curse ale zilei au fost câștigate de Rubino (condusă de Ion Costeanu, deținută de Manox Therm) – Premiul Sultan, Zenobia K (condusă și deținută de Ionuț Dumitru) – Premiul „Din respect pentru Sultan”, și Wicked From Heaven (condusă de Marga Niță, deținută de Mihai Terecoasă) – Premiul „Forza de Sultan”.

Ceremonia de premiere a curselor a fost condusă de reprezentanții Sultan România, Roxana Bîrsan și Vlad Tarboiu.

Cursa de calificare de galop a fost un succes, iapa Bettina (condusă de jocheu Vasile Manea) reușind să obțină timpul necesar pentru a participa în cursele oficiale viitoare.

Ca de obicei, cei mai mici spectatori au avut parte de un „fun corner” amenajat unde au putut juca sub supravegherea atentă a personalului Complexului Hipodrom.

Următoarea întâlnire hipică este programată pentru duminică, 15 octombrie, când va avea loc Premiul „Regele Carol I” – Premiul cailor de 3 ani.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *