Sursă foto: CS Petrolul Ploiești

În acest weekend, stațiunea Mamaia a găzduit Campionatul Național de Triatlon, Cupa României la Supersprint și H3 RO 2023, la care Clubul Sportiv Petrolul Ploiești le-a avut ca reprezentante pe Dania Crîngașu și Cristina Țolea.

În proba de Ștefetă Fete, echipa prahoveană, formată din cele două sportive amintite, a obținut locul 2 în proba de sprint (2 X 200 metri înot, 5 km ciclism, 2 km alergare) la categoria Cadete (14-15 ani), din cadrul Campionatului Național de Triatlon.

Cristina Țolea s-a clasat, de asemenea, pe primul loc, în proba de Supersprint (400 metri înot, 10 km ciclism, 3 km alergare) la categoria Cadete din cadrul concursului Cupa României, precum și la categoriile Open și Tineret din cadrul concursului internațional H3 RO.

La această competiție internațională au luat parte 800 de sportivi din 10 țări, printre care și cei mai buni triatloniști din România, la toate categoriile de vârstă (cadeți, juniori, tineret și seniori).

Rezultatele remarcabile obținute la acest concurs, cât și la cele au participat de-a lungul anului competițional la Triatlon, au avut la bază ambiția și seriozitatea de care au dat dovadă cele două sportive sub îndrumarea și pregătirea antrenorilor de natație și ciclism din cadrul clubului.

CS Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *