Sursă foto: Facebook/ FC Petrolul Ploiești

După faultul comis de Vali Țicu, care a dus la accidentarea tânărului Dragoș Iancu de la Hermannstadt, Petrolul Ploiești a emis un comunicat oficial prin care clubul și căpitanul său, eliminat în meciul de ieri, își exprimă public regretul pentru cele întâmplate pe teren.

E greu să mai vorbim despre fotbal după cele întâmplate, în această seară, pe „Ilie Oană”, în meciul dintre FC Petrolul și AFC Hermannstadt. O partidă marcată de accidentarea gravă suferită de către Dragoș Iancu, tânărul jucător al formației sibiene, la o fază nefericită, petrecută în chiar debutul întâlnirii. Și nu putem decât să ne îndreptăm toate gândurile către Dragoș, să-i urăm să aibă forța necesară să treacă repede peste acestă cumpănă și să revină, mai puternic, pe teren!

În același timp, este important să transmitem și mesajul „căpitanului” Petrolului, Valentin Țicu, cel care trebuie suținut și încurajat să depășească un moment pe care, cu siguranță, nimeni nu-și dorește să-l trăiască.

„Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoș Iancu, familiei lui și clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenționat. Sper să fie bine și toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu și îmi doresc ca Dragoș să-și revină cât mai repede”, a transmis Valentin Țicu.

Capul sus, Vali!

Multă sănătate, Dragoș!

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *