Fostul premier și actual lider al Partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat că nu are intenția de a candida în alegerile programate pentru anul viitor. El a subliniat că, în opinia sa, la alegerile prezidențiale pot candida cu șanse de succes doar candidații unor partide puternice, precum PSD și PNL.

Victor Ponta a explicat că partidul din care face parte, Pro România, este un partid mic, iar el nu se consideră un candidat de profesie. El a negat orice intenție de a-și depune candidatura, spunând că nu are interesul de a concura în acele alegeri.

În ceea ce privește cariera sa politică, Victor Ponta a comentat că fiecare om politic are o anumită perioadă în care activează și că el a trecut prin momente dificile, inclusiv în urma tragediei de la Clubul Colectiv și a unor dosare judiciare. Cu toate acestea, el a menționat că nu are resentimente și nu se plânge de propriul său destin politic.

Fostul lider social-democrat a adăugat într-o notă amuzantă că ar putea să preia conducerea organizației de seniori a PSD, subliniind că a avut diverse funcții în partid de-a lungul carierei sale politice.

În plus, Victor Ponta a comentat percepția asupra PSD în societatea românească. El a menționat că partidul a fost deseori ținta unor critici și acuzații în cazul unor evenimente tragice, în timp ce alte partide au fost tratate mai indulgent în situații similare. El a subliniat discrepanța în modul în care anumite evenimente sunt percepute în funcție de partidul aflat la guvernare și a adus în discuție subiecte precum tragediile din spitale, accidentele rutiere sau incidentele cu drone, sugerând că există o reacție diferită în funcție de partidul responsabil pentru guvernare.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *