Un bărbat în vârstă de 36 de ani a pierit după ce s-ar fi presupus că a fost împins de pe pasarela unei nave în portul maritim Pireu din Grecia. Membri ai echipajului navei Blue Horizon sunt acum acuzați că l-au aruncat peste bord, ducând la tragicul sfârșit al bărbatului în apa mării. După ce înregistrările video ale incidentului au fost distribuite pe rețelele de socializare, patru membri ai echipajului feribotului Blue Horizon au fost arestați, conform informațiilor oferite de Greek City Times.

Conform informațiilor furnizate de eKriti, bărbatul în vârstă de 36 de ani încerca să urce la bordul navei care se îndrepta spre portul Heraklion. Conform înregistrărilor video, acesta a încercat să se urce pe nava care începuse deja să plece și a fost împins în apă.

Conform informațiilor furnizate de Radio Creta, bărbatul călătorea frecvent din Pireu și era recunoscut de către membrii echipajului. „Se pare că bărbatul nu avea probabil un bilet. Un individ îmbrăcat cu o cămașă albă și având insigne pe umăr, ce părea a fi un căpitan sau ceva asemănător, l-a împins. El a încercat de 2-3 ori să se urce la bord și era împins când nava a început să părăsească portul. Continuau să îl împingă. Era evident că va cădea în apă și, în cele din urmă, asta s-a întâmplat”, a relatat un pasager.

„Este imposibil ca Antonis să nu fi avut un bilet”, a declarat fratele său.”Toată lumea îl iubea, toată lumea din Agios Nikolaos, ceea ce nu este o exagerare. Întrebați pe oricine vreți despre fratele meu”, declară fratele său. Șocați de incident, martorii au contactat Garda de Coastă pentru a anunța incidentul. Tânărul de 36 de ani provenea dintr-o familie numeroasă. În ultima vreme, lucra într-un magazin de fructe. al unei familii de zece persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *