Sursă foto: Câmpina TV

Echipa de juniori sub 15 ani a CS Câmpina, condusă de antrenorul Roberto Opatchi, nu a mai disputat ultimul meci pentru stabilirea clasamentului în cadrul turneului internațional Kartepe Cup.

Organizatorii au hotărât să alcătuiască clasamentul fără această partidă, iar CS Câmpina a ocupat, în mod onorabil, locul 3 la categoria sub 15 ani.

Această clasare este o realizare notabilă pentru fotbalul din Câmpina, pentru clubul CS Câmpina, pentru antrenorul Roberto Opatchi și, bineînțeles, pentru talentații jucători care au făcut parte din echipă și au reprezentat cu mândrie orașul în Turcia: Borș, Popescu, Luncă, Gherghiceanu, Manea, Tudose, Constantinescu, Petrescu, Bușa, Ion, Frusina, Tudorache, Pantaia, Rotaru, Berza, Șendroiu, Văcaru, și Ticu.

La această categorie de vârstă, primul loc a fost obținut de FK Qarabag din Azerbaidjan, cu un staff format din șase antrenori. Pe al doilea loc s-au clasat turcii de la Hisareyn Spor, iar CS Câmpina a ocupat meritat locul trei pe podium. Această performanță a fost primită cu bucurie de antrenorul și jucătorii formației câmpinene, iar momentul emoționant al premierii a avut loc la Green Park Hotel în seara zilei de duminică.

Consider că este o performanță deosebită pentru clubul nostru, dar mai ales pentru acești tineri jucători, pentru care sper ca acest turneu să fie începutul unei frumoase cariere. Sigur, experiența lor a crescut semnificativ în urma acestui turneu, unul cu o largă participare internațională, cu academii puternice, cu tehnicieni valoroși și echipe pe măsură. Îi felicit pe toți jucătorii și le muțumesc tuturor celor care au contribuit la participarea la acest turneu!

Roberto Opatchi

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *