Dublă premieră teatrală la Ploieşti: Kabuki în Delta Dunării Sălbatica deltă, o moarte misterioasă, un detectiv femeie şi iubitori de teatru. Toate acestea în povestea dramatică, neapărat de vizionat, Kabuki în Delta Dunării.


Sâmbătă, 23 septembrie 2023, are loc premiera absolută a piesei de teatru amintite, text care are la bază romanul cu acelaşi titlu, scris de Cătălin Dupu.
Premiera va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, iar interpreţii sunt cursanţii de la Hei, Broadway Acting School. În lunile de vară ei au repetat pentru aşteptata premieră.


Ce aduce nou această piesă? – l-am întrebat pe autorul şi regizorul Cătălin Dupu: Vorbim de o dublă premieră. După XII scrieri publicate, legate de comisarul Voinescu, a sosit momentul pentru un personaj principal feminin – Dolores Codrescu, poliţist de carieră, acum detectiv particular. În al doilea rând, Kabuki în Delta Dunării este prezentată pentru prima oară în faţa publicului şi acest lucru nu poate decât să ne bucure pe toţi cei care am luat parte la pregătirea acestui eveniment.

Piesa mai cuprinde momente comice şi dansuri, iar pasiunea cursanţilor de la Hei, Broadway Acting School pare să fie molipsitoare. Alături de ei, vor urca pe scenă Diana Dupu şi două iubitoare de dans tematic.


Evenimentul este unul caritabil, iar organizatorii vor vorbi în deschidere despre Campania Citeşti şi Câştigi şi Operaţiunea Cadoul. Eventul se anunţă a fi un prilej excelent de a te delecta la teatru cu o piesă care merită să fie văzută, text cu un titlu incitant, Kabuki în Delta Dunării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *