Un conducător auto, aflat sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, a implicat într-un accident două femei, soldat cu decesul uneia dintre ele, și a avariat cinci vehicule parcate pe strada Unirii din localitatea Popești Leordeni, județul Ilfov.

Nicoleta, în vârstă de 56 de ani și decedată, părăsise locuința pentru a-și lua tortul de ziua ei, care coincidea cu data de 3 septembrie, ziua sa de naștere.

O altă persoană a ajuns în stare gravă la spital.

Șoferul ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, însă a fost prins de vecini și reținut de către aceștia.

Detaliile accidentului

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani. Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat”, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Conducătorul auto, un individ în vârstă de 59 de ani, a fost supus unui test cu aparatul pentru alcoolemie, rezultând o concentrație de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat și cu aparatul pentru substanțe psihoactive, evidențiindu-se un rezultat pozitiv pentru consumul acestor substanțe.

De asemenea, şoferul autoturismului a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov.

După evaluarea probei, ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au decis să rețină bărbatul respectiv pentru o perioadă de 24 de ore. În ziua de duminică, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu sugestii referitoare la măsurile preventive ce urmează să fie luate.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Ilfov desfășoară investigații cu privire la presupusele infracțiuni de omucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor psihoactive, precum și agresiune sau alte acte de violență.

VIDEO găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *