Sursa: mytex.ro

Forza ZU revine după patru ani din nou la Brașov aducând cei mai ascultati artisti ai muzicii pop atat brasovenilor cat si turistilor!

„Practic, am făcut FORZA ZU în ziua în care am anunțat FORZA ZU. INIMAginabil! Brașov și oameni din toată România au umplut în seara asta Piața Sfatului pentru anuntZU anului: după 4 ani, #ForzaZU revine acolo unde a început: pe 9 Septembrie 2023 în Piața Sfatului. Dacă astăzi am umplut piața cu 2 autorulote și 5 DJi de matinal radio, ce o să fie oare pe 09.09 când o să fie peste 20 de artiști și toate hiturile din istoria @radiozuoficial?! Vă multZUmim pentru împreună!” a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

„Asta pentru că e bine să mergi pe jos sau cu autobuzul, dar și pentru că Forza ZU va aduce în Piața Sfatului cel mai mare festival al hiturilor româneștiCarla’s Dreams, Delia, Andra, Spike, The Motans, Loredana, Grasu XXL, Puya, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, A.S.I.A., Feli, Holograf, Alina Eremia, Mario Fresh, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Misha Miller, Theo Rose vor celebra capitala ZU a României, dar și capitala verde a României, într-un eveniment care se înscrie în Forumul Orașelor Verzi”, mai spun cei de la Primăria Brașov.

ACCESUL ESTE GRATUIT!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *