Citește ce i-a cerut Loredana, criminala de la Mangalia, mamei sale să îi aducă în arest!

Mama Loredanei, criminala de la Mangalia, este încă în șoc. Femeia spune despre fata ei, criminala cu sânge rece care i-a luat viața prieteni sale, că este o fata sufletistă și omul de bază al familiei. Adolescenta i-a cerut să-i aducă mai multe lucruri la sediul poliției. Tânăra este arestată preventiv.

Pe 6a ugust, Alina, în vârstă de 18 ani, a fost ucisă cu sânge rece de cea mai bună prietenă a sa, Loredana. Fetele munceau la un hotel de la mare împreună, dar nu se mai înțelegeau deloc.

Loredana a mărturisit că cele două ajunseseră să nu se mai înțeleagă și să se certe din ce în ce mai des. Loredana și-a înjunghiat prietena în zona gâtului, apoi a privit-o timp de treizeci de minute, cum își dădea încet-încet duhul.

Familia Alinei este plină de durere. Loredana se află în arest preventiv. Adolescenta a fost vizitată de mama sa după două săptămâni.

Loredana i-a cerut mamei sale să îi aducă în arest trei shaorma și o pereche de pantofi sport. Mama ei a vizitat-o pentru prima oară de când aceasta se află în arestul poliției.

Chiar dacă Loredana și-a ucis prietena fără remușcare, mama ei spune despre ea că este un copil bun, sufletist: „Bărbatul casei, că suntem singuri de 9 ani. Era sufletistă, făcea treabă, învăța, se ducea la școală, făcea naveta, pleca la 7 se întorcea la 3. În rest nu știu ce să vă spun. Am avut un șoc pe loc. Nu am mai gândit, am fost direct dusă la spital. Șoc total a fost, vreo două-trei zile, și cu pastile, eu nu am realizat… Acum iau pastile ca să pot rămâne calmă”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *