Joi seara, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost informat despre un incident grav petrecut într-un parc din orașul Măgurele, în urma căruia a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, avându-i în prim-plan pe copii.

În jurul orei 20:30, un copil a fost lovit cu pumnul în zona feței în timp ce se afla în parc, ca urmare a unor discuții contradictorii cu un alt copil. Polițiștii din Măgurele au intervenit rapid la fața locului, identificând victima și un martor ocular al evenimentului.

Un echipaj medical a fost, de asemenea, chemat la fața locului și a transportat copilul rănit la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Autoritățile din Măgurele au reușit să identifice doi copii bănuiți că au fost implicați în acest incident. Cu toate acestea, vârsta lor și posibilitatea unei răspunderi penale nu au fost precizate în comunicatul poliției.

Polițiștii din Măgurele au luat legătura cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) pentru a coordona activitățile specifice în astfel de cazuri.

În prezent, poliția a demarat o anchetă în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub incidența infracțiunii de loviri sau alte violențe. Investigarea este efectuată sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *