În ziua de luni, Premierul Marcel Ciolacu a plecat către Atena, unde va lua parte la o reuniune de lucru alături de liderii de stat și de Guvern din sud-estul Europei și Balcanii de Vest. Această reuniune este organizată de prim-ministrul elen, Kyriakos Mitsotakis.

Similar altor călătorii internaționale, Ciolacu a optat pentru o zbor regulat. Premierul s-a îmbarcat la clasa economică a unei aeronave aparținând companiei grecești Aegean, după cum se poate observa în imaginile transmise de alți pasageri ai avionului, conform informațiilor de pe stiripesurse.ro.

La sosirea la Atena, Marcel Ciolacu s-a alăturat celorlalți pasageri în autobuzul spre terminalul aeroportului.

Potrivit unui anunţ al Guvernului, discuţiile se vor concentra pe dezvoltarea cooperării regionale în sud-estul Europei, dar şi pe provocările ridicate de evoluţiile conflictului din Ucraina asupra statelor participante la dialogul de la Atena.

La această reuniune vor mai participa, alături de şefii de stat şi de Guvern din regiune, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

Mai multe poze găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *