Un incident ciudat s-a petrecut vineri după-amiază pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu din Câmpina. Trunchiul unui copac aflat în stare avansată de putrefacție s-a prăbușit pe șosea, fix peste o biciclistă în vârstă de 38 de ani care trecea prin acea zonă.

După ce administrația locală a tăiat mai mulți copaci din Parcul „Constantin Istrati”, situat în fața Lacului Curiacul, au rămas și totuși și câteva trunchiuri neatinse. Unul dintre acestea s-a prăbușit tocmai deasupra femeii care mergea liniștită cu bicicleta, fiind pur și simplu un exemplu de ghinion – la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit.

Mai multe autovehicule au oprit în urma incidentului, șoferii și pasagerii încercând să ajute femeia rănită. Câțiva oameni aflați în parc au fost înspăimântați și au crezut că se apropie un urs. O echipă medicală a fost solicitată pentru a interveni, deoarece femeia acuza dureri la nivelul picioarelor și al feței.

Dincolo de acest incident singular, se conturează o problemă extrem de serioasă. Trunchiul de copac putrezit ar fi putut cădea pe oricine: un copil, un vârstnic sau chiar o mașină, având potențialul de a provoca un accident mult mai grav decât simpla rănire ușoară a victimei. Întrebarea ridicată de Câmpina TV este: „cine ar răspunde într-o astfel de situație?”.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *