sursă foto Portalul Creştinului Ortodox

Darren Kent, figura polivalentă în industria cinematografică în calitate de actor, scenarist și regizor, cunoscut pentru aparițiile sale în serialele „Game of Thrones” și „EastEnders”, s-a stins din viață la vârsta de 36 de ani, conform informațiilor prezentate de Sky News.

În ceea ce privește Darren Kent, actorul care a avut roluri în producții precum Game of Thrones, EastEnders, Les Misérables și Malpractice, prietenii și colegii îl descriu ca fiind „printre cei mai remarcabili indivizi” și un „spirit talentat și empatic”.

Făcându-și apariția în Game of Thrones în anul 2014, el a portretizat figura unui părinte răvășit – Goatherd – care purta povara dureroasă de a-și purta copilul decedat pentru a-l prezenta Daenerys Targaryen, cunoscută drept Mama Dragonilor și interpretată de către Emilia Clarke.

De asemenea, a îndeplinit roluri televizive în EastEnders, în miniseria TV Les Misérables, în recenta dramă ITV intitulată Malpractice, și a făcut o scurtă apariție în filmul Dungeons and Dragons: Honour Among Thieves, care a fost lansat la începutul acestui an.

Trista veste a trecerii lui Kent ne-a fost adusă de agenția sa, Carey Dodd Associates, care a împărtășit pe Facebook: „Cu o profundă tristețe, suntem nevoiți să anunțăm că dragul nostru prieten și client, Darren Kent, a părăsit această lume în tihnă vineri. Părinții și cel mai apropiat prieten îi sunt alături în această perioadă dificilă. Gândurile noastre și afecțiunea merg către familia sa în aceste momente dureroase. Mai mult decât un actor, regizor și scenarist talentat, Darren a fost cu adevărat unul dintre cei mai nobili oameni pe care i-am cunoscut vreodată. A fost un privilegiu și o bucurie să împărtășim drumul său. Odihnește-te în pace, dragul meu prieten.”

Nu a fost precizată cauza decesului.

Colegii din industrie i-au adus un tribut emoționant pe mediul online, printre aceștia numărându-se și scriitoarea și regizoarea Jane Gull. Ea și-a exprimat gândurile pe platforma Twitter, declarând: „A fost un privilegiu să fim prieteni, să te cunosc și să te sprijin. Viața nu va mai fi aceeași fără tine. Te voi simți profund în lipsă”, a scris ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *