Una dintre cele mai noi producții de divertisment s-a filmat exclusiv pe lacul de acumulare Beliș-Fântânele din județul Cluj pentru un serial în Ungaria.

Acesta se numeste The Bridge Ungaria, emisiune în care vor participa 14 străini și se vor lupta pentru marele premiu de 80.000 de dolari.

Aceștia trebuie să construiască un pod, dar fără a folosi unelte moderne sau de ajutor exterior.

Podul pe care trebuie să îl ridice fără ajutor extern și fără unelte moderne cei 14 străni proveniți din țări diferite va trebui să aibă o lungime de 250 de metri, fiind făcut din materiale ecologice. Participanții trebuie să conceapă strategii și să lucreze în echipă.

Deşi echipa de realizare a fost alcătuită în mare parte de români, aventura care a rezultat va putea fi urmărită doar în ţara vecină.

Realizatorii explică de ce câştigător a fost Lacul Beliş: „Găsirea locului ideal este ca şi cum ai încerca să cauţi un ac în carul cu fân. Necesită mult efort, prospecţii şi documentare, precum şi mult noroc, bineînţeles. Cred că am descoperit un loc pe care îl adăugăm acum pe harta lumii, pentru ca milioane de telespectatori să se bucure de el în cadrul acestui reality-show, la televizor. Şi pe care, de ce nu, poate îl vor vizita şi în realitate”, a declarat Anca Iurea, Operations Officer al Paprika Studios România. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *