Sursă foto: Primăria municipiului Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești a felicitat-o pe doamna Cornelia Bogdan la împlinirea  venerabilei vârste de 100 de ani.

Reprezentanții municipalității ploieștene au vizitat-o, la domiciliu, pe doamna Cornelia Bogdan, unde, pentru impresionanta și respectuoasa vârstă pe care a împlinit-o, i-au înmânat în semn de prețuire Diploma de aur a municipiului Ploiești, un frumos buchet de flori și un tort aniversar. Totodată, i-a fost  acordat și un premiu în valoare de 2000 lei.

Încântată de felicitările și darurile oferite, doamna Cornelia Bogdan, cu un chip senin și binevoitor, ne-a declarat că a trăit o viață fericită deoarece a ales să privească într-o lumină pozitivă toate trăirile și  întâmplările prin care a trecut.  

Pe lângă acest secret al longevității sale, ce ne-a fost dezvăluit în cadrul unui dialog plăcut, venerabila  sărbătorită ne-a mai împărtășit și alte surse interioare ale împlinirii sale și anume, cumpătarea, credința în bine și iubirea față de cei dragi.  

Menționăm că, doamna Cornelia Bogdan devine, astfel, cea de-a noua persoană centenară sărbătorită, de la începutul acestui an, la nivelul comunității ploieștene.

Cu prilejul acestei aniversări, ne îndreptăm toate gândurile bune și aprecierea noastră către doamna Cornelia Bogdan, dorindu-i multă sănătate, bucurie sufletească și un călduros La mulți ani!

DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ȘI SITUAȚII DE URGENȚĂ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *